Update Mei 2016

 

Langs de buitenzijde lijkt het misschien rustig maar niets is minder waar.

 

Op het terrein gelegen voor het ziekenhuis werd gestart met de boringen voor de aanleg van het BEO-veld. Twee kranen zorgen ervoor dat er per dag 6 boringen van 100m diep kunnen plaatsvinden.

 

De aanbesteding voor het keuken- en dialysegebouw is bijna rond. De inschrijvers dienden hun dossiers in. Deze worden nu nagekeken door het architectenteam waarna de gunning zal plaatsvinden.

 

Daarnaast werd ook het dossier omgevingsaanleg gepubliceerd en worden ook deze inschrijvingen nagezien. De omgevingsaanleg zou starten in september 2016.

 

Binnenin werden ondertussen enkele modelkamers ingericht. Aan de hand van deze kamers worden verschillende zaken geëvalueerd en worden er keuzes gemaakt : vloertype, kleuren, deurklinken, hoogtes van schakelaars, kraantype enz…

 

Binnenkort wordt ook gestart met de plaatsing van de passerelle. Dit is een verbinding in de centrale patio tussen het gelijkvloers en de kelderverdieping. De passerelle zal bestaan uit een glazen wand en 3 wanden in roestvrij staal. De studies en fabricatie zijn reeds langer aan de gang maar binnenkort worden de onderdelen dus op de werf verwacht.